Gyuris Zsolt polgármester

Gyuris Zsolt
polgármester

Zsombó nagyközség valamennyi lakója nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt, aki megtisztelt bennünket községünk iránti érdeklődésével....

Zsombói Hírmondó
2018. november

Korábbi számok »
Bursa Hungarica 2019

Bursa Hungarica 2019

Pályázati felhívás

 

Zsombó Nagyközség Önkormányzata az Emberi Erőforrás Minisztériummal együttműködve

 

2019. évre kiírja a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati

Ösztöndíjpályázatot

 

szociálisan hátrányos helyzetű – jelenlegi és leendő– felsőoktatási hallgatók számára.

A pályázatbeadáshoz a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében ( EPER-Bursa rendszer) egyszeri pályázói regisztráció szükséges, amely elérhető az alábbi linken:

 

 http://www.emet.gov.hu

 

Azok a pályázók, akik a korábbi pályázati évben regisztráltak a rendszerben, már nem regisztrálhatnak újra, ők a meglévő felhasználónév és jelszó birtokában léphetnek be az EPER-Bursa rendszerbe. Amennyiben jelszavukat elfelejtették, az Elfelejtett jelszó funkcióval kérhetnek új jelszót.

 

Fenti linken érhető el a részletes pályázati kiírás is. A regisztrációt vagy belépést követően lehetséges a pályázati adatok feltöltése. A pályázati űrlapot minden évben újra fel kell tölteni!

A személyes és pályázati adatok ellenőrzését és feltöltését követően a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva a szükséges mellékletekkel együtt a települési önkormányzatnál kell benyújtania a pályázónak. A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott kötelező csatolandó mellékletekkel együtt érvényes. A csatolandó mellékletekhez a formanyomtatványok letölthetők a www.zsombo.hu honlapról. A szociális rászorultság igazolására vonatkozó további okiratokról szintén az önkormányzat honlapján megtalálható pályázati kiírásból tájékozódhat a pályázó.

 

A pályázat rögzítésének és az önkormányzathoz történő benyújtásának határideje:

 

2018. november 6.

 

Benyújtás módja: javasolt személyesen a Polgármesteri Hivatal ügyintézőjénél, Stefkovicsné Nagy Ildikónál, ( 6. szoba) ügyfélszolgálati időben: hétfőn, csütörtökön 8.00-15.00 óráig, Kedden 8.00-17.30 óráig.

Kapcsolódó dokumentumok
Videók
Dokumentumok
Örökség-Kultúra
Fejlesztések
Szavazás
Partnerek
Felugró ablak